УТЕПЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ.  Пінополіуреан (ППУ). Напилення та заливка

Утеплення дерев’яної лазні — пінополіуретаном (ППУ)

images (6)

Утеплення дерев’яної лазні — пінополіуретаном (ППУ)

Що таке лазня? На це питання односкладово відповість навіть людина, якій жодного разу в житті не довелося в ній паритися. Сучасні засоби комунікації, дозволяють нам подорожувати крізь час і простір, тому як виглядає будівля лазні, зовні і зсередини, уявлення має кожен. Якщо розглянути це питання з точки зору української людини, то справжня лазня — це дерев’яний зруб, в якому створено приміщення для парилки, а також є приміщення, де можна відпочити і душова. Як і все в цьому житті геніальне, влаштувати  лазню дуже просто.

images (7)Що не забути при будівництві лазні?

В принципі сама по собі деревина є відмінним будматеріалом, це помітили ще наші діди-прадіди. Але вона буде служити довгі роки навіть при влаштуванні, такого піддається серйозним навантаженням будівлі, як лазня, якщо якісно теплоізольована. Найкращим матеріалом, за допомогою якого буде виконано комплексне утеплення дерев’яної лазні, є комірчастий пінополіуретан. Його під високим тиском наносять на дерев’яні поверхні лазні, де він моментально проходить стадію стабілізації і затвердіння, перетворюючись на монолітний теплоізоляційний шар. Утеплення дерев’яної лазні — це новий спосіб створення в цій споруді унікальних умов для оздоровлення та релаксу.

Хто може, виконає утеплення ППУ правильно?

Нехай це питання вас не турбує, довірте його рішення нам. Наша компанія вже тривалий час займається утепленням різних будівель і споруд, у тому числі і виконаних з дерева. Ми є серйозними гравцями на ринку теплоізоляційних матеріалів і послуг, пов’язаних з їх нанесенням. Саме з цієї причини заявляємо, що краще утеплення дерев’яної лазні — це Напилювана теплоізоляція.

Якщо ви стикаєтеся з ППУ вперше, то радимо вам ознайомитися з його технічними та експлуатаційними характеристиками на сторінках нашого сайту. Тут ви знайдете і теоретичні матеріали, і характеристики пінополіуретану в цифрах. Якщо ж ви хочете отримати консультацію справжнього професіонала, який постійно власними руками завдає цей утеплювач на різні поверхні, то просто зателефонуйте за вказаним на сайті телефоном. Ми завжди відкриті для діалогу і налаштовані на конструктивну співпрацю. Саме ми зробимо вашу дерев’яну лазню найулюбленішим і корисним будовою у дворі.

Об

ОСТАВИТЬ СВОЙ КОММЕНТАРИЙ

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *